Har flyttet + update

Hei :) Lene siden nå... Noe jeg nesten må skylde på meg selv. Jeg sitter nå på biblioteket hvor jeg har internett. Siden jeg har flyttet til litt utenfor sentrum og er på andre siden av universitetet. Har ikke internett før håper neste uke eller etter der.


Tok min første tatovering i mai og er så utrolig stolt. En venninne av meg designet den og ho for jobb til å designe den neste når den blir tatt i fremtiden. Tatoveringen er en skorpion med stjernetegnet skorpion i seg (siden jeg er en skorpion) :D

17. mai lagde jeg brunch til noen venner også hadde vi det bare koselig hele dagen. Neste år reiser jeg til Edinburgh ;)Grønnsaksuppe og under er Oreo pannekaker <3

I hele mai gikk jeg opp og hjalp til med middag og fikk middag oppe hos naboene mine (før jeg flyttet). Vi har endt opp som en liten familie. Siden vi alle er internasjonale (nesten), når vi kom skjente vi ingen og det gjorde spesielt for meg at jeg måtte snakke med andre for å bli skjent med noen. Vi alle endte opp som en stor internasjonal familie. Jeg og ho ene holder fortsatt med på det, siden jeg overnatter der noen ganger (jeg blir litt for lenge og orker ikke å gå hjem XD ).

Senga mi <3 Elsker den <3 <3 Den er den mykeste senga jeg har sovet i og den er så god XD

Jeg hos en venninne ;) Ho har det beste kameraet på mobilen ever og her står jeg og lager grønnsaksuppe som er den grønne oppe ;)

Hva synes dere? Kommer til å legge ut en house tour når jeg har nett der jeg bor ;)

Klemz <3
 

Én kommentar

Maya❤

02.06.2017 kl.13:04

Kjempe Korslig å høre fra deg snuppa ❤

annemarie97

02.06.2017 kl.13:14

Maya❤: Takk??Jeg er i live enda????

Skriv en ny kommentar

hits