Tur til Lohaugen

Hei :) I går ble jeg plukket opp reiste opp til Skåbu og nå sitter jeg her å skriver her. I dag har jeg og Hille dratt på fjelltur til Lohaugen. Jeg bare elsker å gå på fjelltur siden Norge har så vakker natur og jeg blir stolt av å være norsk.

Før vi startet å gå satt vi i bilen og ventet på at det skulle stoppe og regne. Da vi startet å gå fra bilen små regnet det og etter en stund stoppet det, men dessverre var dette noe som pågikk under hele turen. Heldigvis tåler vi regn ;)

Andre ting som gjør at jeg elsker å gå fjellturer er at jeg får spise kvikklunsj ;) Hehe alltid godt å sette seg ned på destinasjons stedet også ta et stopp og kose seg litt er vel lov?

Det er godt å ta små turer i fjellet og filme litt samtidig. Nå har jeg sittet å redigert og videoen vil komme om et par uker siden jeg har masse jeg skal legge ut før dette :)

Nå sitter jeg å ser YouTube videoer samtidig som videoen jeg filmet i dag lagrer seg. Etterpå vil jeg ta en liten styrke økt før en hopper i dusjen ;) Hva synes dere egentlig om den nye hårfargen min?

Håper dere koser dere videre den nest siste uka i ferien før folk begynner på skole igjen (jeg er i begynner dessverre ikke igjen før i september) ;)

Én kommentar

Pernille

07.08.2017 kl.20:36

Det så ut til å være en kjempefin tur. Koselige bilder også :)

annemarie97

08.08.2017 kl.00:00

Pernille: Tusen takk :) Det var det ;)

Skriv en ny kommentar

hits